Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

 Handelsbetingelser og regler for returnering for Dansk Kødkultur Aps (CVR: 43671847)

 

Generelt

Disse almindelige handelsbetingelser gælder for alle køb, der foretages på denne webshoppen tilhørende Dansk Kødkultur APS (CVR: 43671847) hjemhørende på Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø. Ved at afgive en ordre på vores webshop accepterer du disse betingelser.

 

Priser og betaling

Priserne på vores webshop er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Betaling kan ske med Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay. Vi trækker først betalingen, når ordren er afsendt.

 

Fragt og levering

 

Fragtpriser

Ordre op til 499 kr. – 150 kr.

Ordre fra 500-999 kr. – 69 kr. 

Ordre fra 1.000-1.999 kr. – 49 kr. 

Gratis fragt på ordre over 2.000 kr. 

Der tillægges altid 30 kr. i emballagegebyr pr. ordre. 

Levering med Xpressen

  • Levering sker i termokasser med tøris, for at sikre at kødet holder sig frossen hele vejen hjem til dig. 
  • Vi sikrer at det som minimum holder sig frossent indtil kl. 18.00 på leveringsdagen. 
  • Levering sker tirsdag eller fredag mellem 9.00 og 18.00. Pakken sættes efter dine anvisninger på din adresse.
  • Deadline. Ordre afgivet fra mandag til onsdag leveres den kommende fredag.
  • Ordre afgivet fra torsdag til søndag leveres den kommende tirsdag. 

*Ved ekstraordinær forsinkelse, vil du modtage besked direkte fra Xpressen.

Selvhenter på Oremandsgaard Gods

Ved forudgående aftale kan varen hentes på Oremandsgaard Gods, Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø. Skriv til kontakt@jergyu.dk for nærmere aftale herom.

Levering på privatadresser

Vi leverer i hele Danmark, undtaget ikke brofaste øer. Leveringstiden for din ordre er 3-6 hverdage. Vi afsender med Xpressen. Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig. Vi leverer kød på frost og det er vigtigt, at du på leveringsdagen hurtigst muligt lægger kødet i din fryser. Bemærk varen kan ikke genfryses efter optøning. Vi tager ikke ansvar for varen efter levering til modtageradressen.

Levering på firmaadresser

Ved levering til firmaadresse, skal du blot skrive din arbejdsplads´ leveringsadresse i stedet. Hvis ikke andet er angivet, vil pakken som udgangspunkt sættes ved firmaets vareindlevering. 

Fødevaresikkerhed

Dit kød pakkes i en flamingokasse med tøris, som sikrer at varen holdes frossen hele vejen.
Du kan følge din levering via Track & Trace funktionen.
Da vi handler med frosne fødevarer, er det vigtigt du efter modtagelsen får bragt dine varer på frost hurtigst muligt og inden kl. 18.00, således at varerne forbliver friske, og kvaliteten bevares.

 

Returnering

Da kødet er en frostvare og skal opbevares i fryser indtil optøning før brug, er det ikke muligt at returnere kød, da det kan udgøre en sundhedsrisiko. Hvis der er noget galt med den modtagne vare, bedes du kontakte os med det samme på kontakt@jergyu.dk, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Tag gerne billeder af fejlen, så det kan bruges i vurderingen af sagen af os. 

 

Fortrydelsesret

Da kød indgår i kategorien dagligvare/let fordærvelig vare, er der ikke nogen fortrydelsesret ved køb af kød. Når du har afgivet en ordre på vores webshop, og vi har modtaget betalingen, kan du ikke annullere ordren eller få refunderet betalingen. Hvis der er noget galt med den modtagne vare, bedes du kontakte os med det samme på kontakt@jergyu.dk, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at vores kød er friskt og af høj kvalitet, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle skader eller tab, der måtte opstå som følge af kødets kvalitet eller anvendelse.

 

Ændringer i handelsbetingelserne

Vi kan ændre disse almindelige handelsbetingelser fra tid til anden. Opdateringer vil blive offentliggjort på vores webshop.