Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Din tillid er vigtig for os, og vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores webshop.


Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personlige oplysninger er:

Dansk Kødkultur ApS, Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø, CVR-nr. 43671847, e-mail: kontakt@jergyu.dk


Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig, når du opretter en konto på vores webshop, når du afgiver en ordre, og når du kommunikerer med os via e-mail eller telefon. De personlige oplysninger, vi indsamler, omfatter navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger og oplysninger om dine køb.


Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler, til at behandle dine ordrer og til at kommunikere med dig om dine ordrer og køb. Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at sende dig markedsføringsmateriale og til at forbedre vores webshop og vores service.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at behandle dine ordrer (fx med fragtfirmaet) eller hvis det kræves af loven.


Opbevaring af personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at behandle dine ordrer og for at overholde lovgivningen. Når dine personlige oplysninger ikke længere er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måde.


Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, misbrug eller tab. Vi sikrer også, at vores samarbejdspartnere overholder tilsvarende sikkerhedsstandarder.


Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om at få dem rettet eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra os.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os på email: kontakt@jergyu.dk


Ændringer i privatlivspolitikken

Vi kan ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden.