Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Wienerschnitzel

Ingredienser:

  • 4 kalveschnitzler (tynde skiver af kalvekød)
  • Salt og peber efter smag
  • 2 æg
  • 1 kop mel
  • 1 kop brødkrummer
  • 2 spiseskefulde smør
  • Saft af 1 citron
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. persille)

Instruktioner:

  1. Krydr kalveschnitzlerne med salt og peber.
  2. Sæt tre dybe tallerkener frem: en med mel, en med piskede æg og en med brødkrummer.
  3. Dyp hver schnitzel først i mel, derefter i æg og til sidst i brødkrummer, og sørg for at presse brødkrummerne fast på kødet.
  4. Varm smørret i en stor pande over medium varme.
  5. Steg schnitzlerne i smørret i ca. 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune og sprøde.
  6. Drys citronsaft og friske krydderurter over schnitzlerne inden servering.