No products in the cart
Spidsbryst
Ingredienser:
- Spidsbryst af oksekød
- Salt og peber efter smag
- 2 spiseskefulde olivenolie
- Løg, gulerødder, selleri, kartofler (valgfrit, til at lave en fyldig suppe)
Instruktioner:
- Krydr spidsbrystet godt med salt og peber.
- Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
- Brun spidsbrystet på begge sider i gryden, indtil det er gyldenbrunt.
- Tilsæt eventuelt løg, gulerødder, selleri og kartofler til gryden og steg dem i et par minutter, indtil de er bløde.
- Hæld nok vand eller oksebouillon i gryden til at dække spidsbrystet.
- Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, eller indtil spidsbrystet er mørt og saftigt.
- Skær spidsbrystet i skiver og server det med kogte grøntsager og suppe, hvis du har tilføjet dem.