Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Spidsbryst

Ingredienser:

  • Spidsbryst af oksekød
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • Løg, gulerødder, selleri, kartofler (valgfrit, til at lave en fyldig suppe)

Instruktioner:

  1. Krydr spidsbrystet godt med salt og peber.
  2. Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
  3. Brun spidsbrystet på begge sider i gryden, indtil det er gyldenbrunt.
  4. Tilsæt eventuelt løg, gulerødder, selleri og kartofler til gryden og steg dem i et par minutter, indtil de er bløde.
  5. Hæld nok vand eller oksebouillon i gryden til at dække spidsbrystet.
  6. Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, eller indtil spidsbrystet er mørt og saftigt.
  7. Skær spidsbrystet i skiver og server det med kogte grøntsager og suppe, hvis du har tilføjet dem.