Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Roastbeef

Ingredienser:

  • 1 kg roastbeef
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. timian eller rosmarin)

Instruktioner:

  1. Tag roastbeef ud af køleskabet og lad den komme op til stuetemperatur i cirka 30-60 minutter.
  2. Forvarm din ovn til 180 grader Celsius.
  3. Pensl roastbeef med olivenolie og krydr den rigeligt med salt og peber på begge sider.
  4. Varm en stegepande over høj varme og brun roastbeef på alle sider i et par minutter.
  5. Placer roastbeef på en bagepapirforet bageplade og steg i ovnen i ca. 30-40 minutter eller indtil den når din foretrukne tilberedningsgrad (kontroller med et stegetermometer).
  6. Drys friske krydderurter over roastbeefen og lad den hvile i 10-15 minutter, inden du skærer den i skiver og serverer den.