Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Osso Buco

Ingredienser:

  • 4 skiver osso buco (kalveskanker)
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 2 stilke selleri, skåret i skiver
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 kop tør hvidvin
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. rosmarin eller timian)
  • Ris eller polenta til servering

Instruktioner:

  1. Krydr osso buco-skiverne med salt og peber.
  2. Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
  3. Brun osso buco-skiverne på begge sider i gryden, indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og sæt dem til side.
  4. Tilsæt løg, gulerødder, selleri og hvidløg til gryden og steg i et par minutter, indtil de er bløde.
  5. Hæld flåede tomater, hvidvin og friske krydderurter i gryden. Bring det hele i kog.
  6. Læg osso buco-skiverne tilbage i gryden. Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, indtil kødet er mørt og saucen er tyknet.
  7. Server osso buco med ris eller polenta.