No products in the cart
Osso Buco
Ingredienser:
- 4 skiver osso buco (kalveskanker)
- Salt og peber efter smag
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 løg, hakket
- 2 gulerødder, skåret i skiver
- 2 stilke selleri, skåret i skiver
- 2 fed hvidløg, knust
- 1 dåse flåede tomater
- 1 kop tør hvidvin
- Friske krydderurter efter smag (f.eks. rosmarin eller timian)
- Ris eller polenta til servering
Instruktioner:
- Krydr osso buco-skiverne med salt og peber.
- Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
- Brun osso buco-skiverne på begge sider i gryden, indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og sæt dem til side.
- Tilsæt løg, gulerødder, selleri og hvidløg til gryden og steg i et par minutter, indtil de er bløde.
- Hæld flåede tomater, hvidvin og friske krydderurter i gryden. Bring det hele i kog.
- Læg osso buco-skiverne tilbage i gryden. Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, indtil kødet er mørt og saucen er tyknet.
- Server osso buco med ris eller polenta.