No products in the cart
Gullaschtern 2
Ingredienser:
- 500 g oksekød, skåret i tern
- Salt og peber efter smag
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, knust
- 2 spiseskefulde paprika
- 2 kartofler, skrællede og skåret i tern
- 2 gulerødder, skåret i skiver
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 1 tomat, hakket
- 1 liter oksebouillon
- Salt og peber efter smag
- Sour cream (creme fraiche) til servering
- Friske krydderurter efter smag (f.eks. persille)
Instruktioner:
- Krydr oksekødet med salt og peber.
- Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
- Tilsæt løg og hvidløg og steg i et par minutter, indtil de er bløde og gyldenbrune.
- Tilsæt paprika og steg i yderligere 1-2 minutter for at udvikle smagen.
- Tilsæt oksekødet til gryden og steg det, indtil det er brunet på alle sider.
- Tilsæt kartofler, gulerødder, rød peberfrugt og tomat til gryden. Rør godt sammen.
- Hæld oksebouillon i gryden og bring det hele i kog.
- Lad gullasch’en simre i ca. 2-3 timer, eller indtil kødet og grøntsagerne er møre.
- Krydr med salt og peber efter smag.
- Server gullasch’en med en klat sour cream og friske krydderurter.