Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Gullaschtern 2

Ingredienser:

  • 500 g oksekød, skåret i tern
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 2 spiseskefulde paprika
  • 2 kartofler, skrællede og skåret i tern
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 tomat, hakket
  • 1 liter oksebouillon
  • Salt og peber efter smag
  • Sour cream (creme fraiche) til servering
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. persille)

Instruktioner:

  1. Krydr oksekødet med salt og peber.
  2. Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegeso over medium varme.
  3. Tilsæt løg og hvidløg og steg i et par minutter, indtil de er bløde og gyldenbrune.
  4. Tilsæt paprika og steg i yderligere 1-2 minutter for at udvikle smagen.
  5. Tilsæt oksekødet til gryden og steg det, indtil det er brunet på alle sider.
  6. Tilsæt kartofler, gulerødder, rød peberfrugt og tomat til gryden. Rør godt sammen.
  7. Hæld oksebouillon i gryden og bring det hele i kog.
  8. Lad gullasch’en simre i ca. 2-3 timer, eller indtil kødet og grøntsagerne er møre.
  9. Krydr med salt og peber efter smag.
  10. Server gullasch’en med en klat sour cream og friske krydderurter.