Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Entrecote steaks

Ingredienser:

  • Entrecote steaks
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde smør
  • 2 fed hvidløg, knust
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. rosmarin eller timian)

Instruktioner:

  1. Krydr Entrecote steaks godt med salt og peber.
  2. Opvarm smørret i en stegepande over medium varme.
  3. Brun Entrecote steaks på begge sider i stegepanden, indtil de er gyldenbrune.
  4. Tilsæt hvidløg og friske krydderurter til stegepanden og steg i yderligere 1-2 minutter.
  5. Flyt Entrecote steaksene til en forvarmet ovn ved 180 grader Celsius og steg i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil de når din foretrukne tilberedningsgrad (kontroller med et stegetermometer).
  6. Lad Entrecote steaksene hvile i 5-10 minutter, før du skærer dem i skiver og serverer dem.