No products in the cart
Entrecote steaks
Ingredienser:
- Entrecote steaks
- Salt og peber efter smag
- 2 spiseskefulde smør
- 2 fed hvidløg, knust
- Friske krydderurter efter smag (f.eks. rosmarin eller timian)
Instruktioner:
- Krydr Entrecote steaks godt med salt og peber.
- Opvarm smørret i en stegepande over medium varme.
- Brun Entrecote steaks på begge sider i stegepanden, indtil de er gyldenbrune.
- Tilsæt hvidløg og friske krydderurter til stegepanden og steg i yderligere 1-2 minutter.
- Flyt Entrecote steaksene til en forvarmet ovn ved 180 grader Celsius og steg i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil de når din foretrukne tilberedningsgrad (kontroller med et stegetermometer).
- Lad Entrecote steaksene hvile i 5-10 minutter, før du skærer dem i skiver og serverer dem.