Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Cote De Boeuf

Ingredienser:

  • 1 Cote De Boeuf bøf (ca. 1,5-2 kg)
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. rosmarin eller timian)

Instruktioner:

  1. Tag Cote De Boeuf bøffen ud af køleskabet og lad den komme op til stuetemperatur i cirka 30-60 minutter.
  2. Tænd din grill til høj varme.
  3. Pensl bøffen med olivenolie og krydr den rigeligt med salt og peber på begge sider.
  4. Grill bøffen i cirka 4-5 minutter på hver side for medium-rare (juster tiden efter din foretrukne tilberedningsgrad).
  5. Drys friske krydderurter over bøffen og lad den hvile i 10 minutter, inden du skærer den i skiver og serverer den.