No products in the cart
Bovsteaks
Ingredienser:
- 4 bovsteaks
- Salt og peber efter smag
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 løg, hakket
- 2 gulerødder, skåret i skiver
- 2 fed hvidløg, knust
- 1 dåse flåede tomater
- Friske krydderurter efter smag (f.eks. timian eller rosmarin)
Instruktioner:
- Krydr bovsteaks med salt og peber.
- Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegepande med høj kant.
- Brun bovsteaks på begge sider i gryden.
- Tilsæt løg, gulerødder og hvidløg til gryden og steg i et par minutter, indtil de er bløde.
- Hæld flåede tomater og friske krydderurter i gryden. Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, indtil bovsteakene er møre og saucen er tyknet.
- Server bovsteakene med den lækre tomatsovs.