Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Bovsteaks

Ingredienser:

  • 4 bovsteaks
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 dåse flåede tomater
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. timian eller rosmarin)

Instruktioner:

  1. Krydr bovsteaks med salt og peber.
  2. Opvarm olivenolie i en stor gryde eller en stegepande med høj kant.
  3. Brun bovsteaks på begge sider i gryden.
  4. Tilsæt løg, gulerødder og hvidløg til gryden og steg i et par minutter, indtil de er bløde.
  5. Hæld flåede tomater og friske krydderurter i gryden. Dæk gryden og lad det simre i ca. 2-3 timer, indtil bovsteakene er møre og saucen er tyknet.
  6. Server bovsteakene med den lækre tomatsovs.