Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

Bøfstroganoff

Ingredienser:

  • 500 g oksekød (f.eks. filet eller mørbrad), skåret i strimler
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spiseskefulde smør
  • 1 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 250 g champignon, skåret i skiver
  • 1 spiseskefuld tomatpuré
  • 1 kop fløde
  • 1 spiseskefuld dijonsennep
  • 1 spiseskefuld paprika
  • Friske krydderurter efter smag (f.eks. persille)
  • Ris eller pasta til servering

Instruktioner:

  1. Krydr oksekødet med salt og peber.
  2. Smelt smør i en pande over medium varme og brun oksekødet i et par minutter på hver side. Tag det op og sæt det til side.
  3. Tilsæt løg, hvidløg og champignon til panden og steg i et par minutter, indtil de er bløde og gyldenbrune.
  4. Tilsæt tomatpuré og steg i yderligere 1-2 minutter.
  5. Hæld fløde i panden og tilsæt dijonsennep og paprika. Rør godt sammen.
  6. Læg oksekødet tilbage i panden og lad det simre i ca. 10-15 minutter, indtil kødet er mørt og saucen er tyknet.
  7. Krydr med friske krydderurter og server bøfstroganoff med ris eller pasta.