No products in the cart
Fragt og levering
NYHED: Vi sender nu til hele landet, dog undtaget ikke brofaste øer.
Fragtpriser
Ordre op til 499 kr. – 150 kr.
Ordre fra 500-999 kr. – 69 kr.
Ordre fra 1.000-1.999 kr. – 49 kr.
Gratis fragt på ordre over 2.000 kr.
Der tillægges altid 30 kr. i emballagegebyr pr. ordre.
Levering med Xpressen
- Levering sker i termokasser med tøris, for at sikre at kødet holder sig frossen hele vejen hjem til dig.
- Vi sikrer at det som minimum holder sig frossent indtil kl. 18.00 på leveringsdagen.
- Levering sker tirsdag eller fredag mellem 9.00 og 18.00. Pakken sættes efter dine anvisninger på din adresse.
- Deadline. Ordre afgivet fra mandag til onsdag leveres den kommende fredag.
- Ordre afgivet fra torsdag til søndag leveres den kommende tirsdag.
*Ved ekstraordinær forsinkelse, vil du modtage besked direkte fra Xpressen.
Selvhenter på Oremandsgaard Gods
Ved forudgående aftale kan varen hentes på Oremandsgaard Gods, Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø. Skriv til kontakt@jergyu.dk for nærmere aftale herom.
Levering på privatadresser
Vi leverer i hele Danmark, undtaget ikke brofaste øer. Leveringstiden for din ordre er 3-6 hverdage. Vi afsender med Xpressen. Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig. Vi leverer kød på frost og det er vigtigt, at du på leveringsdagen hurtigst muligt lægger kødet i din fryser. Bemærk varen kan ikke genfryses efter optøning. Vi tager ikke ansvar for varen efter levering til modtageradressen.
Levering på firmaadresser
Ved levering til firmaadresse, skal du blot skrive din arbejdsplads´ leveringsadresse i stedet. Hvis ikke andet er angivet, vil pakken som udgangspunkt sættes ved firmaets vareindlevering.
Fødevaresikkerhed
Dit kød pakkes i en flamingokasse med tøris, som sikrer at varen holdes frossen hele vejen.
Du kan følge din levering via Track & Trace funktionen.
Da vi handler med frosne fødevarer, er det vigtigt du efter modtagelsen får bragt dine varer på frost hurtigst muligt og inden kl. 18.00, således at varerne forbliver friske, og kvaliteten bevares.